Mit hjem trængte til at blive fornyet – og jeg havde flere steder set hvordan andre mennesker havde dekoreret deres hjem med forskellige wallstickers – både i stuen, deres entre eller for den sags skyld børneværelserne. Så der var mange muligheder – nogle af mine venner fortalte mig også at de var enormt nemme at sætte op. Vi startede i børne afdelingen, der trængte ikke så meget, så en enkelt eller to wallstickers ville kunne gøre det – så skulle vi bare lige finde stedet, hvor jeg kunne bestille dem – for jeg havde ikke dengang ej heller senere kunnet finde dem i nogle fysiske butikker – hurra for internettet og muligheden for at søge efter diverse ting. Så jeg fandt hurtigt hjemmesiden Sohu-shop.dk hvor jeg tænker er stedet med flest og billigste wallstickers.

Utallige wallstickers

Jeg tror ikke jeg har set så mange forskellige wallstickers samlet på et sted – derfor også det med flest wallstickers. Deres hjemmeside var meget brugervenligt, og jeg fandt hurtigt det jeg søgte til børneværelserne. Da de så var bestilt, begyndte jeg at se hvad de ellers havde af spændende ting og sager, og selvfølgelig fik jeg da også lige lidt med til mit soveværelse og en tekst med vores værdier til entreen. Der var ingen udfordringer med vores bestilling, og vores wallstickers ankom hurtigt efter bestillingen. Det var som vennerne havde sagt, meget nemt at få dem sat op, og der fulgte også en brugsvejledning med. Ud over at det var nemt, så var de også så billige, at man altid kan skifte dem ud, hvis det er.