Min bil er vigtig for mig, den skal starte med det samme, den skal køre når jeg vil. Så sker der selvfølgelig nogen gange at der skal repareres et eller andet, og sådan er det at have en bil. Men ikke desto mindre er det meget irriterende, at køre derud af på motorvejen, der lyder et smæld, og vupti, så er der kommet et stenslag eller revner i forruden. Det skete også for mig, og jeg var sent på den i forvejen, så havde ikke ret meget tid til at få repareret mit stenslag lige her og nu, så jeg kørte hen til mit møde. En venlig sjæl fortalte mig, at jeg kunne ringe til Alt-autoglas.dk som kunne reparere mit stenslag mens jeg sad til mødet. Hvor heldig har man bare at være – jeg ringede og de kom og reparerede mit stenslag imens.

Stenslag og reparation af bilruden

Jeg var tillige heldige, for Alt-autoglas.dk havde tillige tilbud på 3 for 1 pris – så jeg fik også lige repareret de andre små stenslag jeg ikke lige havde haft tid til at få lavet. Jeg var glad for at jeg kunne få lavet min reparation af stenslag mens jeg sad i møde i Ringsted, for på den måde, kunne jeg slå to fluer med et smæk – og jeg brugte ikke ekstra tid på at få repareret mit stenslag. Da jeg var færdig med mit møde, stod min bil igen køreklar og min forrude så ud som ny, professionelt arbejde var blevet udført.