Padel er en sport, der bliver mere og mere populær i Danmark. Det er en blanding af tennis og squash og spilles på en mindre bane med en speciel ketcher og en bold med lavere tryk end en tennisbold. Hvis du er ny i padelverdenen, kan det være svært at vide, hvad du har brug for at komme i gang med at spille. I denne blog vil vi give dig en oversigt over det nødvendige udstyr for at spille padel.

Padelketcher

En padelketcher (Se Tempo Padel) er en kortere og bredere ketcher end en tennis- eller squashketcher. Den er normalt lavet af kulfiber eller glasfiber og er let og holdbar. Padelketcheren har et perforeret overflade, som giver bedre kontrol over bolden.

Padelbold

Padelbolden er specielt designet til padel og er mindre, lettere og blødere end en tennisbold. Bolden er lavet af gummi og af forskellige farver, men er normalt orange eller gul. Boldens lave tryk giver spilleren mere tid til at reagere på bolden.

Padelsko

Padelsko er meget vigtige for at undgå skader på fødderne og for at have god trækkraft på banen. Skoen skal give god støtte til anklerne, da der ofte er hurtige lateral bevægelser i spillet. De fleste padelsko har også en ekstra beskyttelse på tåen og hælen.

Sportstøj

Komfortable sportstøj er afgørende for at have det godt på padelbanen. Tøjet skal være åndbart og let, så du kan bevæge dig frit og ikke blive overophedet.

Padeltaske

En padeltaske er praktisk til at transportere dit udstyr, og de fleste padeltasker er designet med forskellige rum til at organisere alt dit udstyr på en praktisk måde.