Da jeg flyttede ind i mit hjem for flere år siden, var jeg begejstret. Ikke alene fik jeg mulighed for at skabe et rum, der virkelig føltes som mit, men jeg fik også mulighed for at opleve alt det, der følger med at være boligejer. For nylig viste en af de glæder, der er forbundet med at være boligejer, sig imidlertid på en mindre ønskværdig måde – mit tag begyndte at lække. Efter at have vurderet skaden besluttede jeg, at det var bedst at tilkalde en tømrer for at få hjælp. 

Behovet for professionel hjælp 

Da det først gik op for mig, at der var et problem med mit tag, troede jeg, at jeg kunne løse problemet på egen hånd. Efter yderligere inspektion og efter at have undersøgt, hvordan jeg selv kunne reparere det, besluttede jeg imidlertid, at det ville være nødvendigt med professionel hjælp. Tage er trods alt dyre investeringer, og beskadigede tage kan føre til større problemer, hvis de ikke håndteres korrekt. Så i stedet for at forsøge en gør-det-selv-reparation, der potentielt kunne have forårsaget mere skade end gavn, besluttede jeg at kontakte en lokal tømrermester i kolding for at få hjælp. 

En løsning, der passede til mine behov 

Tømreren ankom hurtigt til mit hus og var klar til at arbejde. Han undersøgte skaderne på mit tag og foreslog løsninger, der passede meget specifikt til mit budget og min tidsplan. I stedet for at foreslå et dyrt reparationsarbejde og derefter forsøge at overtale mig til det senere hen (som det er sket med andre entreprenører), virkede denne tømrer ærlig fra starten med hensyn til, hvad der skulle laves, og hvor meget det ville koste mig – og han holdt sit ord under hele processen. Dette niveau af integritet er noget, som mange mennesker leder efter hos entreprenører, men som ofte er svært at finde!