Skal du på ferie, og må hunden ikke komme med så tilbyder vi den bedste hundepension du kan forestille dig. Vi kan være svære at finde så google os ved at søg hundepension fyn.

Så er du helt sikker på du finder den rigtige pension. Der findes nemlig en anden pension på Fyn, som ikke har de samme faciliteter som vi kan tilbyde.

Vi er helt sikkert det bedste sted for din hund og din familie. Mens du holder ferie passer vi godt på din lille hundeven, og vil samtidig gerne træne din hund samtidig hvis det har interesse. Vi lufter dem hver dag i kæmpe hundegård med aner hunde. Vi kigger selvfølgelig altid på hvilken type din hund er så vi er sikre på den har det godt, og kan agere sammen med andre. Vi fodrer med det bedste kvalitetsfoder, og går aldrig ned på kvalitet. Kun det bedste er godt nok til din ven. Det er helt sikkert og vi gør alt hvad vi kan for at give hunden og jer den bedste og mest trygge oplevelser. Vi garanterer at når I henter hunden så vil den helt sikkert ikke hjem igen, og vi er også altid rigtig kede af at undvære hunden når vi nu har vænnet os til at den er her. Vi håber derfor altid på at ejeren skal på ferie igen, så vi kan få lov at få et gensyn med de skønne savnede dyr. De betyder alt for os at de har det godt.