Peter Larsen Kaffe

Siden 1902 har Peter Larsen Kaffe leveret kaffe af den bedste kvalitet til kunderne. Sortimentet er blevet udvidet kraftigt gennem årene, i takt med at nye behov, ønsker og trends er opstået. I dag kan man således både købe hele bønner og instant kaffe, men også brygudstyr, rengøringsprodukter, plakater, tøj, te mm. På deres blog kan man læse om nye kaffetrends, man kan booke forskellige kurser og rundvisninger, og man kan leje en mobil kaffebar til sit arrangement.

Peter Larsen Kaffe har stort fokus på bæredygtighed. Firmaet var f.eks. det første til at introducere Fairtrade-kaffe i 1994. Både i forhold til nærmiljøet, deres medmennesker og jordens ressourcer vil de gerne være med til at sikre fremtidens kaffeproduktion. Mange af firmaets produkter er økologiske, Fairtrade-certificerede eller på anden måde bæredygtige. Peter Larsen Kaffe er gået ind i projektet “Fra Filantropi til Forretning”, der vil omsætte FNs verdensmål til forretningsmuligheder. Nogle af deres nye produkter laves f.eks. med kaffegrums, så der kommer mindre spild i bearbejdningsprocessen.

Viborgserien

peter larsen viborg er noget af det bedste, Peter Larsen Kaffe kan tilbyde. Her er der hovedfokus på kvalitet fremfor kvantitet, som en anerkendelse af den megen gode kaffe der findes i verden, men ikke altid i tilstrækkelig mængde. I denne serie der ikke behov for stor mængde. Der kræses virkelig for både kaffebønnerne og risteprofilerne (graden af ristning) og efter ristning håndsorteres bønnerne for at sikre, at hver enkelt bønne er perfekt. Produkterne i denne serie er enten Fairtrade-, økologisk- eller Rainforest Alliance-certificerede eller har mere end én certificering.