Padel er en unik og spændende sport, der har taget verden med storm og er blevet en af de mest populære racketsportsgrene i de seneste år. Den kombinerer elementer fra både tennis og squash, hvilket gør det til en let sport at lære, men giver stadig masser af udfordringer. Målet med spillet er at slå bolden over nettet og forbi din modstander for at score et point.

Med hensyn til udstyr skal du bruge to padelrackets – lavet af kulfiber for at sikre styrke og lethed – samt fire bolde (to hvide og to gule). Som det er tilfældet med andre racketsportsgrene, kræver padel særlige sko med et godt greb på banen. Med hensyn til påklædning bæres der normalt shorts eller nederdele samt lette overdele. Når du spiller, kan du også have brug for beskyttelsesbriller som f.eks. beskyttelsesbriller eller solbriller. Besøg Tempo Padel og find det helt rette.

Banens overflade er en stor faktor, når det drejer sig om at spille padel, idet forskellige overflader giver forskellige niveauer af spilbarhed. Normalt er det enten asfalt (asfalt/beton) eller kunstgræs/tæppe, selv om der også findes sandbaner, hvor man kan spille i strandstil. Nettet bør være 1,8 m højt med en maksimal rammestørrelse på 2×10 m. 

Med hensyn til strategi og teknik spiller volleyspil en vigtig rolle i padel på grund af det hurtige tempo; spillerne skal være i stand til at forudse modstanderens slag hurtigt og reagere i overensstemmelse hermed. Du kan bruge spin til at kontrollere, hvor bolden går hen næste gang, mens vinkler også kan bruges til at overraske din modstander. Desuden er det vigtigt at opnå kraft uden at miste præcision, når man spiller padel, så det er vigtigt at mestre sin teknik, hvis man vil have succes med dette spændende spil!