Hvad tror du, det handler om, når man snakker om billigt flyttefirma?
Der er nok en del, der vil komme med en masse forslag til, hvordan det kan gøres, hvor man presser prisen i bund på stort set alle parametre, hvis man ikke selv har bil, trailer eller en kassevogn, så låner man dette, eller man finder nogle, der kan finde ud af at betjene den slags, hvis man ikke selv kan.
Så er det noget med at høre venner, familie, kollegaer og stort set alle andre ad, om de gider hjælpe med at flytte, hvor man så “betaler” dem med noget at drikke og spise.
Der er dog en grund til, at der er så mange mennesker, der falder fra, hvorfor man er nødt til at bede en masse venner om at hjælpe, da man skal kalkulere med, at folk ikke gider.
Det er hårdt arbejde, man ved ikke, hvordan man skal gøre det ordentligt, så man prøver sig bare frem, og man får ikke løn for det, så det bliver af ens gode vilje og hjælpsomhed, at man hjælper til.

DETTE er derimod en billig flytning

Det er også af samme grund, at man kan ende med at se, at ens møbler og andet inventar går i stykker undervejs, fordi folk taber det, støder mod noget med det, eller man stabler det forkert i vognen: De ved netop ikke, hvordan de skal gøre, og siden det ikke er ens egne sager, så bekymrer man sig ikke så meget om det – vedkommende har jo aldrig hjulpet en selv med at flytte.
Så man kan faktisk være uheldig at ende med, at det ender med at blive en dyr flytning, når man flytter selv, hvor man derimod kan få en billig flytning, udført af professionelle mennesker, som der ved, hvad de laver.
Så når man regner den risiko med, der er, at nogle ting kan gå i stykker undervejs, så er det bedre penge at give ud til dem, som der kan finde ud af at gøre, hvor den risiko så er markant minimeret.
Det foretrækker de fleste mennesker trods alt.