Jeg syntes at det er fedt at der er begyndt at komme efterskole med fitness linje, så de unge mennesker der interesserer sig for sin krop også kan få den viden de har brug for – fitness er jo ikke bare træning for der hører jo hele sundheds delen med. Efterskoler med fitness linje, er en efterskole som så mange andre, der er normal skolegang og så er der diverse linjer man kan tilvælge – og skulle de vise sig at man bliver træt af den ene linje, så kan man skifte over til en anden – så for mig ville jeg altid vælge en efterskole hvor jeg havde interesse for flere af de tilbudte fag på efterskolen.
En fitness efterskole tænker jeg er en ny form for idrætsefterskole – men hvor der er mere fokus på fitness delen frem for den sportslige del.
Nu ved jeg at der findes en hjemmeside med alle efterskolerne i Danmark og hvad de tilbyder hver i sær – jeg syntes at det er en god hjemmeside for de unge mennesker og deres forældre hvor man taler om et efterskole ophold.

Hjemmesiden er delt således op at man vælger interesser, og klassetrin – og så kommer de efterskoler frem der kan tilbyde de interesseområder som man er interesseret i. Så hvis man går med en interesse der hedder krop og sundhed, ville det være en god ide at vælge efterskole fitness – og så se hvad der kommer frem i landet, og om deres andre tilbud også kunne have en interesse hvis man skulle gå død i det.
Det er min erfaring at de unge mennesker har lyst til at afprøve flere færdigheder når de er på efterskole, og selvom de lægger ud med drama, kan det være at de ender med fitness og omvendt – derfor er min anbefaling også den som tidligere nævnt – flere interesseområder.
Der findes også efterskoler der har E-sport, som intet har med fitness at gøre, men det kunne være en god ide, hvis man er til e-sport, at kombinere det med fitness.