Computere er kommet langt siden deres opfindelse i begyndelsen af 1800-tallet. Dengang var computere enorme, dyre maskiner, som kun kunne bruges af regeringer og store virksomheder. De blev brugt til opgaver som f.eks. at holde styr på lagerbeholdninger og beregne lønsedler.

I slutningen af 1900-tallet begyndte man at fremstille og sælge personlige computere til offentligheden. Disse computere var meget mindre og billigere end de tidligere modeller. De kunne bruges til en række forskellige opgaver, f.eks. tekstbehandling, regnskab og internetbrug.

I dag er computere endnu mere avancerede. De kan bruges til en lang række aktiviteter, herunder spil, online-shopping og bankforretninger. De er også blevet mere og mere bærbare, og bærbare computere og tablets er nu blevet populære alternativer til traditionelle stationære computere. Derfor er computere blevet så vigtige som de er blevet.

På trods af alle disse fremskridt er der én ting, der har været konstant gennem hele computerhistorien: folks fascination af disse fantastiske maskiner!