Med Word online og andre tilsvarende programmer, har man mulighed for at back up i skyen. Word online er noget som sørger for, at man har meget mere og gøre med på computeren. Arbejder man meget med computeren og har man ikke meget plads og gøre med. Så kan det ofte også være en forhindring, især hvis man ikke gider og slæbe rundt på en ekstern harddisk.

Skolearbejde eller erhvervsarbejde, det hele kræver dokumenter af word, excel, powerpoint og hvad man ellers har og gøre med af programmer i dag. Det er alt andet lige noget, som man kan finde meget mere om, hvis det er man går på nettet for at finde en løsning til dette problem. Så skal man ikke længere tænke på mangel af plads på computeren, og det er jo en lettelse for mange. Så helt sikkert også en investering, som gør det nemmere for en at adminstrere plads, dokumenter og sikker lagring af vigtige dokumenter og filer.

Automatisk synkronisering af filerne

Man skal ikke engang tænke på, at gøre det selv mere, når det kommer til at synkronisere de nye filer med skyen. Det kan sættes til helt automatisk og kan eventuelt være noget, som man gør en gang om ugen, alt efter hvor mange filer der bliver lagret på harddisken i ugens løb. For musikproducere er det meget reelt med et drive, som bliver lagret i skyen regelmæssigt, for advokater, ingeniører, receptionister og meget mere.

Det kunne også bare være til brug af familien, da man også kan finde nogle løsninger som inkludere alle familiens medlemmer. Man kan købe løsninger, som tilbyder flere brugere til en profil, hvilket også betyder at mor, far og børnene kan få en bruger til deres dokumenter og hvad de ellers har brug for at få uploaded. Super godt til familieferien og alle de billeder, som man ender op med at skulle vise til alle andre også.