Når jeg skal på en forretningsrejse, sørger jeg altid for at være velforberedt. Jeg sætter mig nøje ind i virksomheden, jeg skal forhandle eller samarbejde med, inden jeg ankommer, så jeg ikke er afhængig af, om internettet virker på hotellet. Det sker tit, desværre, at der er problemer med at få internetadgang, når jeg er ude i alverdens byer, og derfor er det optimalt at være forberedt hjemmefra. Når man er forberedt giver det også mere tid til at opdage de byer, jeg ankommer til. Selv om jeg rejser meget, bliver jeg aldrig træt af at gå på opdagelse i gader og stræder.

Noget andet jeg altid sørger for, det er at jeg ankommer velklædt til mødet med de virksomheder, jeg skal besøge. Her er det altid spændende punkt, hvad ‘velklædt’ betyder i de særlige egne, jeg ankommer til. Almindeligvis vil jeg altid møde op i jakkesæt samt slipsenål og slips. Simpelthen fordi jeg synes, det er det mest præsentable.

Men i nogen egne vil det blive anset for at være for fint.