Noget af det sjove ved at lave gulvafslibning Vesterbro er, at der sjældent behøver at være langt mellem opgaverne, og der kan være nok kunder her til, at man ikke behøver at udbrede sig til andre områder af hverken landet eller København.
Faktisk bliver det mest besværlige, som der kan komme til at tage mere tid, at man skal finde plads til ens firmabil, hvor man har udstyret til at lave gulvafslibning med, da man trods alt ikke kan rejse med det med det offentlige.
Man kan være så heldig, at der er opgaver at lave hele året rundt uden de store pauser, og ellers er der bare så meget at lave i nogle måneder, hvor man næsten springer fra den ene opgave til den næste, at man ikke er så afhængig af at skulle lave så meget de andre måneder – så kan man som chef også med god samvittighed holde ferie.
Det kan nemlig være besværligt andre steder i landet, hvor man laver gulvafslibning, at man skal køre langt fra opgave til opgave, for selvom de måske er store, så bliver de fordelt over flere dage, og man skal også hjem igen.
Derfor er den slags områder, man dækker, som regel hele landsele og ikke bare en bydel som Vesterbro.

Man går fra den ene opgave til den anden med gulvafslibning på Vesterbro

Man kan faktisk opleve, at de opgaver ligger så tæt, at hvis man kan nå flere samme dag, så kan man næsten gå fra den ene opgave til den næste, da de ligger i opgave, der næsten støder op ad hinanden – og de kan endda være i samme opgang, hvis man er heldig.
For de gulve, man skal fikse, kan være på så små arealer, at man kan nå at ordne to på samme dag, og hvis man starter tidligt og er klar på at arbejde lidt sent, så kan man få taget nogle flere med samme dag.
Selvfølgelig skal man ikke stresse over det, for det er bedre at have overskud til opgaverne, end at man presser dem igennem.